Over ons

OranjeShirtjes.nl en ShirtsForKids.nl zijn opgericht in 2006 door ouders van jonge kinderen die op internet baby- en kinderkleding mistten die leuk, kleurrijk en origineel tegelijk waren, maar ook nog eens zeer betaalbaar! Kinderen groeien tenslotte snel, waardoor dure kleding vaak zonde geld is.

VERNIEUWD!
In 2009 hebben wij beide webwinkels overgenomen onder een nieuwe naam: ALLFORKIDSCOMPANY.nl. De websites zijn intussen verbeterd en vernieuwd, waardoor de bestellingen nog sneller en efficiënter verwerkt kunnen worden. We streven ernaar om ook het assortiment te vernieuwen en uit te breiden met allerlei leuke, originele en nieuwe teksten en kleuren. In ons gastenboek ontvangen wij regelmatig leuke tips en nieuwe ideeën voor leuke teksten. Schroom niet om een bericht op ons gastenboek achter te laten of ons een e-mail te sturen als u leuke tip heeft.

BEDRIJVEN
Wij krijgen ook veel aanvragen van bedrijven zoals kinderdagverblijven, gemeenten en commerciële bedrijven die bijvoorbeeld een klein en betaalbaar kraamcadeautje willen weggeven. Daarom hebben wij besloten om per 1 januari 2011 onze shirtjes ook aan bedrijven te leveren tegen goede condities en prijsafspraken. Bedrijven kunnen offertes opvragen (vanaf 50 stuks) via het e-mail adres info@oranjeshirtjes.nl. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.

TIPS, VRAGEN, OPMERKINGEN
Heeft u vragen, tips of opmerkingen over onze kleding, neem gerust contact met op ons op via info@oranjeshirtjes.nl. Wij streven ernaar u dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur te antwoorden.

NIEUWSBRIEF
Een aantal keer per jaar sturen wij nieuwsbrieven naar onze vaste klanten en nieuwe klanten. Daarin staan leuke acties, aanbiedingen, toevoegingen in ons assortiment en soms ook prijsvragen, waarmee u leuke prijzen kunt winnen! U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief als u deze leuke acties en aanbiedingen niet wilt missen!

FOTOBOEK
Heeft u een leuke foto waarop uw kind staat met een van onze shirtjes, kunt u deze sturen naar info@oranjeshirtjes.nl met eventueel een leuk verhaaltje erbij. Wij maken een selectie van de leukste foto’s en verhaaltjes en deze plaatsen wij in ons fotoalbum. De leukste foto’s worden beloond…

Hopelijk zien we u nog eens terug!

Met (Kind)vriendelijke groeten,

Ronald van der Gaag

ALLFORKIDSCOMPANY.nl

www.OranjeShirtjes.nl